Oppdatert: 27.01.2023
Hvordan finne beste kredittkort

5 beste sammenligningssider for kredittkort

Det kan være vanskelig å finne det beste kredittkortet på nettet, her går vi igjennom de største nettsidene for sammenligning av kredittkort.

Kredittkort er populært i Norge

Mange nordmenn har kredittkort og bruker det flittig. Nye tall fra Gjeldsregisteret viser at per dags dato er benyttet ramme på kredittkort i Norge hele 67 130 987 591 kroner. Det som er lett å glemme er at kredittkort faktisk er et lån og dessuten et dyrt lån om man går over den rentefrie perioden.

Store forskjeller mellom kredittkort

Det kan være vanskelig å finne det beste kredittkortet på nettet, det er lett at man velger det som banken anbefaler – men det trenger ikke alltid å være det beste og billigste kortet. For å hjelpe deg med å finne det beste kredittkortet har vi gått igjennom de største nettsidene for sammenligning av kredittkort. Dette er nettsider som lar deg få en oversikt over de beste kredittkortene på markedet. Det er alltid lurt å sammenligne før du skal søke kredittkort

De beste sidene for kredittkort i 2023

  • Nettavisen Kredittkort – hos Nettavisen finner du en bra oversikt over alle de beste kortene på markedet. Du kan enkelt filtrere etter dine preferanser.
  • Dinero.no – sammenligner samtlige landsdekkende og kundeprogramuavhengige kredittkort. Du kan enkelt se hvilke kort som er best ved hjelp av terningkast.
  • Dagbladet Kredittkort – Dagbladet har vurdert hvert enkelt kredittkort på en skala fra 1 stjerne opp til 5 stjerner. Det er også en filter funksjon som lar deg finne fram enklere blant kortene på siden.
  • Finansportalen.no – dette er forbrukerrådets egen portal som lar deg sammenligne tilbud basert på inntekt og alder.
  • Kredittkort.com – Her finner du oversikt over alle kredittkort i Norge. De har også en kalkulator på siden for nedbetaling av gjeld på kortet.

beste nettbutikk for elektronikk

Nettsidene vi har listet over utsteder ikke kredittkort selv – de tilbyr en gratis tjeneste der du kan få oversikt over kredittkort på markedet. Finner du et kort du vil ha kan du klikke deg videre fra sammenligningssiden og  gå videre med søknaden om kredittkort hos respektive kredittkortutsteder.

 

Siste artikler