Oppdatert: 11.04.2024
spar penger med billigere abonnement

De 6 beste nettsider for å finne billige mobilabonnement

Du kan spare tusenlapper på å velge et billigere mobilabonnement. Se de beste nettsidene for sammenligning av mobilabonnement her.

Spar tusenlapper årlig med billigere mobilabonnement

Å bytte til billigere abonnement på mobil og andre tjenester kan spare deg tusenlapper i året. Det kan derimot være utfordrende å finne frem det beste mobilabonnementet på nettet selv, og et tips er å bruke sammenligningsider for mobilabonnement for å få bedre oversikt.

Store variasjoner i pris mellom mobilabonnement

Det kan være vanskelig å finne det billigste mobilabonnementet på nettet, da det er lett å la seg påvirke av markedsføring eller anbefalinger fra selskaper. Det er også viktig å være kritisk når du sammenligner, da flere av sidene mottar provisjon av mobilselskapene ved inngått avtale. Derfor er det lurt å sammenligne ulike tilbud  fra flere sider før du bestemmer deg. For å hjelpe deg med å finne det beste mobilabonnementet har vi sett på de mest populære nettsidene for sammenligning av mobilabonnement. Disse nettsidene gir deg en god oversikt over de beste tilbudene på markedet.

De beste sidene for oversikt over mobilabonnement i 2024

  • Forbrukerrådet.no: Tilbyr en uavhengig tjeneste for sammenligning av mobilabonnement. Her kan du finne det billigste abonnementet basert på dine behov og budsjett
  • Dagbladet Mobilabonnement: Her finner du informasjon og kan sammenligne alle mobilabonnement i Norge.  Dagbladet Mobil hjelper deg å finne billigste mobilabonnement. Enkel og oversiktlig side for å få oversikt
  • VG Mobil – TEC.no: Gir deg tilgang til en rekke mobilabonnement og informasjon om disse via Tec.no som også sammenligner flere andre tjenester også.
  • Mobilabonnement.no: Gir en oversikt over alle de beste abonnementene på markedet. Du kan enkelt filtrere etter dine behov og preferanser.
  • Fornye.no: Gir deg muligheten til å fornye ditt nåværende mobilabonnement eller finne nye tilbud som passer dine behov.
  • Bytt.no: Tilbyr sammenligning av mobilabonnement, slik at du enkelt kan finne det beste tilbudet for deg.

Sammenlign og bytt årlig

De nettsidene vi har listet i denne artikkelen tilbyr ikke mobilabonnementene selv, men hjelper deg å sammenligne tilbudene på markedet. Når du har funnet det beste abonnementet for deg, kan du enkelt gå videre til leverandørens nettsted og fullføre søknaden. Et tips er å sammenligne et par ganger i året for å se om det har tilkommet nye aktører på markedet med bedre priser.

Les også: Tenk på dette når du skal kjøpe elektronikk på nettet

Siste artikler